Domates Soslu Acı Biber Turşusu

Domates Soslu Acı Biber Turşusu
Sponsorlu Bağlantılar

Ne çok sevildi ne çok denendi şu son 15 gündür????
..

Canım arkadaşlarım sizide çok meşgul etmek istemiyorum ama çok emek veriyorum video ve tariflerimi düzenlerken erişim engeline takılıncada çok üzülüyorum hepinize ulaşmıyo diye desteğinizi beğeni yorum ve kaydet yaparak gösterebilirsiniz seviyorum sizi çok teşekkür ederim??????? tatlicianne
..

 

Sponsorlu Bağlantılar

 

 

Şu turşuyu sizde yedikten sonra tarif istemeyen yada ver bir kavanoz götüreyim diyen çıkmazsa bende daha bişey bilmiyorum??Aylarca durur tuttu tutmadı derdi yok birde acı biber ekleyin içine 3,5 tane tadından yenmez ancak bu kadar anlatabiliyorum?Dünyanın en güzel turşusu olabilir misin??
..

DOMATES SOSLU ACI BiBER TURŞUSU?
..
Malzemeler??1,5 2 kilo acı yeşil sivri biber,2 tane kapya biber ??2 su bardağı sirke?1 subardağı sıvıyağ?1 demet maydanoz??3 kilo domates??1 çay bardağı kaya tuzu??1 çay bardağı şeker??1 baş sarımsak??

Sponsorlu Bağlantılar

 

 

 

 

?Biberleri küçük küçük doğradım????3 kilo domatesi 2 ye bölüp tencedere kaynattım ve blendırdan geçirdim?????İnce doğranmış maydanozu ve küçük doğradığım sarımsakları da ekledim ve hepsini büyük bir kapta buluşturdum.Sirke yağ tuz ve şekerini ekleyip güzelce karıştırıp kavanozlara paylaştırdım ve ağız kısımlarına biraz doğranmış maydonoz yerleştirdim?serin ve kuru yerde saklayın,açılan kavanoz tabiki hop buzdolabına??Domatesi sıcak halde koyarsanız turşunuz vakumlanır ve ömrü daha uzun olur ?

Sponsorlu Bağlantılar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!