Evde Pipet Varsa Çok Pratik Şişleme Pasta

Evde Pipet Varsa Çok Pratik Şişleme Pasta
Sponsorlu Bağlantılar

Evde PİPET Varsa Çok PRATİK Şişleme Pasta

Videomu görenler yoruma bir emoji bırakırsanız sevinirim

Malzemeler zelihanintatlituzlutarifleri

Sponsorlu Bağlantılar

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
2 su bardağı un

Sosu için
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı kakao
5 yemek kaşığı şeker
80gr çikolata

 

 

Sponsorlu Bağlantılar

 

 

Üzeri için
1 paket kremşanti
rendelenmiş çikolata

Yumurta ve şekeri mikserle 1 2 dakika çırpalım süt sıvıyağı ilave edip bir tur çevirelim unu ve kabartma tozunu eleyerek ilave edip mikserin düşük devrinde çok az çırpalım .30cm lik yağlanmış tepsiye dökelim 180 derecede soğuk fırında pişirelim üzeri kızarınca kürdan testi ile kontrol edelim .
Sosu için çikolata hariç malzemeleri karıştıralım ve karıştırarak kaynatalım ocaktan alıp çikolatayı ilave edelim karıştırarak çikolatayı eritelim kekin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra pipet ile aralıklı delikler açalım( çok yakın olmasın )sosu kekin üzerine dökelim ve soğumaya bırakalım.

 

 

 

 

Kremşantiyi üzerinde yazan ölçüye göre hazırlayalım soğuyan kekin üzerine sürelim şekil verip rendelenmiş çikolata yada hindistan cevizi ile süsleyelim.
İsterseniz bir gece önceden hazırlayabilirsiniz ayni gün için dolapta 2 3 saat beklettikten sonra servise hazır.

Sponsorlu Bağlantılar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!