Elmalı Rulo Pasta

Merhabalar ??
Sizlere hem pratik, hem lezzetli ve görsel olarak harika bir lezzet tarifi paylaşıyorum.denemenizi şiddetle tavsiye ederim.cayinizin yanına çok yakicasak ?
Resimleri sola kaydırarak bakabilirsiniz??
.
?ELMALI RULO PASTA fatosun_mutfagi03
Kek harcı için
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 cay bardağı süt
.
?Elmalı harcı için
6 7 adet orta büyüklükte elma
1 cay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tarçın ( tarçın sevenler artırabilir)
.
?Yapılışı
Öncelikle iç harcını hazırlanır.elmalar soyulup rendelenir tavaya alınır üzerine kalan malzemeleri ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar kavrulur e soğuması için
bırakılır.pisirme kağıdı serilmiş tepsiye elma harcı yayılır.kek harcı için yumurta ve şekeri köpük köpük olana dek çırpalım diğer malzemelerinide ekleyip karıştıralım.tepsiye yaydigimiz elmalerin üzerine eşit olarak dökelim.180 drc.firinda çok kizartmadan pişirelim.pistikten sonra ilk sıcağı çıkınca ters çevirip kağıt yardimiyla rulo yapalım ve bu şekilde soğuyunca ya kadar bekleyin.sonra kağıttan çıkartıp pudra şekeri serpip kesip servis yapın.afiyet olsun???









